jueves, 18 de noviembre de 2010

Montilla anuncia que la primera mesura que prendrà quan revalidi la Presidència serà impulsar un pacte contra l’atur

La campanya electoral està constatant, un cop més, que no és el mateix votar l’esquerra que la dreta

Mentre els socialistes fem propostes i més propostes per combatre la crisi, per ajudar els aturats, els emprenedors, per als joves, per millorar la competitivitat de les nostres empreses, els nostres rivals de la dreta es dediquen a fer titulars buits de contingut. I sempre dirigits a fer retallades socials i afavorir els que més tenen.


És per això que el candidat del PSC, José Montilla, va anunciar ahir en un dinar amb 600 persones del món de l’empresa, el comerç, el turisme i d’altre sectors econòmics, que la primera mesura que emprendrà quan revalidi la Presidència de la Generalitat serà impulsar un Pacte per a l’ocupació i la competitivitat de l’economia catalana. Montilla ha anomenat aquesta iniciativa, i ha explicat que serà un pacte “molt a fons”, seguint l’estela de l’Acord Estratègic de 2005 i del pacte 30 compromisos per a l’ocupació, que va firmar a finals de 2009 amb els sindicats i les patronals catalanes.

Us convido a llegir la intervenció del President Montilla 

Com va dir el President Montilla a l’acte del PSC, els socialistes “som la garantia que no deixarem enrere els que més pateixen la crisi”. És per això que el nostre candidat es va adreçar directament a les persones que estan patint a l’atur o que pateixen una contractació precària o inestable i es va preguntar: “Trobaran més oportunitats o menys amb un govern de dretes? Estic convençut que no les trobaran”.

Recorda que pots seguir el dia a dia de la campanya a la xarxa social del President Montilla